Pieterpad-arrangement

Pieterpad

Het Pieterpad loopt op een paar kilometer van de Wijnstaete. Loop je de etappes tussen Hardenberg, Ommen, Hellendoorn en Holten? Dan hebben we het volgende arrangement voor je ontwikkeld:

Dag 1:

je komt zelf met auto of trein naar Hardenberg en loopt de etappe naar Ommen. Wij halen je in Ommen op met de auto (tijdstip in overleg) en brengen je naar de Wijnstaete alwaar we je ontvangen met een drankje en borrelhapje. Bij ons eet je een dagmaaltijd, tenzij je op maandag aankomt dan verzorgen we een driegangendiner. Je slaapt in een van onze comfortabele B&B-kamers.

Dag 2:

je begint met een uitgebreid streekontbijt op de Wijnstaete, na het ontbijt rijden we je naar Ommen en je loopt de etappe naar Hellendoorn, waar we je met de auto weer ophalen (tijdstip in overleg). Bij de Wijnstaete kun je lekker relaxen  voordat we je weer een dagmaaltijd serveren. En ook vandaag kun je weer heerlijke wijntjes drinken uit onze wijngaard, want je rolt zo je bed in.

Dag 3:

Na het afsluitende ontbijt op de Wijnstaete, check je uit en brengen we je naar Hellendoorn waar je de volgende etappe loopt naar Holten. Vandaar uit kun je trein terugnemen naar Hardenberg of een andere bestemming.

 

Kosten voor het arrangement voor 2 personen met aankomst op maandag zijn € 350,-, inclusief:

  • 2 overnachtingen inclusief 2x uitgebreid streektontbijt en toeristenbelasting voor 2 personen
  • driegangendiner op maandag inclusief wijn/bier/fris en koffie/thee als afsluiting
  • verse dagmaaltijd op dinsdag
  • haalservice Ommen op maandagmiddag, brengservice naar Ommen op dinsdagmorgen, haalservice Hellendoorn op dinsdagmiddag, brengservice Hellendoorn op woensdagochtend

Niet inbegrepen zijn dranken bij de dagmaaltijd op dinsdag, overige consumpties en eventuele lunchpakketten (wel mogelijk om mee te krijgen)

 

Kosten voor het arrangement voor 2 personen met aankomst op dinsdag of woensdag zijn € 300,-, inclusief:

  • 2 overnachtingen inclusief 2x uitgebreid streektontbijt en toeristenbelasting voor 2 personen
  • op beide verblijfsdagen een verse dagmaaltijd 
  • haalservice Ommen op aankomstdag, brengservice naar Ommen volgende ochtend, haalservice Hellendoorn eind van de middag, brengservice Hellendoorn op laatste ochtend

Niet inbegrepen zijn dranken bij de dagmaaltijden, overige consumpties en eventuele lunchpakketten (wel mogelijk om mee te krijgen)


Boek dit arrangement via deze website en vermeld in de opmerking: Wil graag gebruik maken van het Pieterpad-arrangement.

Dit arrangement kunt u boeken met aankomstdag maandag, dinsdag of woensdag gedurende het hele jaar, behalve tijdens feestdagen, in de meivakantie, de maanden juli en augstus en de kerstvakantie.

Kosten voor dit arrangement  met aankomst op maandag voor 1 persoon bedragen: € 260,-
Kosten voor dit arrangement  met aankomst op dinsdag of woensdag voor 1 persoon bedragen: € 235,-


Meer weten of de route andersom lopen?
Informeer naar de mogelijkheden. Bel of mail: 0572-367 971 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.