De Wijnstaete tijdens Corona-tijd


Gelukkig gaat het de goede kant op met de bestrijding van het Corina-virus en weten steeds meer mensen het uigestrekte en rustige Vechtdal weer te vinden. Mogelijkheden over een Corona-proof verblijf in onze B&B of vakantiehuisje in het Vechtdal vind je hieronder.

Wijnstaete folder voorkant

Vakantiehuisje
Huur ons vakantiehuisje met slaapkamer, badkamer met inloopdouche, woonkamer met open keuken en zonneterras op het zuiden midden in onze wijngaard! Het huisje is in het najaar van 2021 opgeknapt met o.a. een dakreparatie, nieuw behang en geverfd waar nodig.
Met 2 personen heb je hier alle ruimte voor jezelf, kom je geen andere gasten tegen en verblijf je hier een hele week buiten het hoogseizoen voor slechts € 450,-. Dit is inclusief beddenlinnen, handdoeken, eindschoonmaak en toeristenbelasting voor 2 personen!
In de maanden juli en augustus kost zo'n week € 500,-. Boek wel snel, want het huisje is in Corona-tijd populairder dan ooit!.

Comfortabele kamer in onze B&B
Ook kun je een kamer huren in onze B&B. Wij hebben veel binnen- en buitenruimte, zodat je gemakkelijk 1,5 meter afstand van andere gasten kunt bewaren. Ook bij het ontbijt zorgen we voor voldoende afstand tussen de gasten en nemen we zelf ook de gebruikelijke hygiene-maatregelen in acht. Ook kunnen we in overleg op verschillende tijdstippen het ontbijt aan de diverse gasten serveren, zodat er nog meer ruimte ontstaat..
's Avonds kunnen wij vaak een diner voor je bereiden of je warmt zelf iets op in het keukentje van de gemeenschappelijke ruimte in de B&B of laat een afhaalmaaltijd bezorgen.
In de mei-, zomer- en kerstvakantie en in de weekenden van 1 maart tot 1 november verhuren wij onze kamers voor minimaal 2 nachten. Prijs voor 2 overnachtingen
 bedraagt dan € 180,-, inclusief 2x ontbijt en toeristenbelasting voor 2 personen.

In de weekenden van 1 november tot 1 december en buiten de mei-, zomer- en kerstvakantie ook doordeweeks kun je wel voor 1 nacht reserveren. Maar altijd geldt: hoe langer je verblijft in een kamer, hoe goedkoper de prijs per nacht. En doordeweeks is het sowieso goedkoper, bijvoorbeeld: 1 nacht = € 90,-, 2 nachten = € 160,-, 3 nachten = € 225,- etc. En ook dit is inclusief ontbijt en toeristenbelasting voor 2 personen.
In het hoogseizoen (meivakantie, juli, augustus en kerstvakantie) gelden doordeweeks ook de weekendtarieven.


Direct reserveren of meer informatie?
Direct reserveren kan hier of mail of bel voor informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0572-367971

Hopelijk tot ziens binnenkort op de Wijnstaete, Annemarie en Luigi.