Evenementen uitgelicht voor onze gasten!!


Trailrunning Lemelerberg

5 februari 2017 wordt er een Trailrun op twee 2 afstanden (11 en 25 km) in Lemelerveld georganiseerd.
Beide routes zijn uitgezet in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Met de Lemelerberg en Archemerberg, die 78 meter boven het Sallandse landschap uitsteekt, biedt dit een uniek parcours met sportieve hoogteverschillen en mooie vergezichten. De 25 km heeft 350 hoogtemeters en de 11 km afstand 155 hoogtemeters! Beide runs gaan slechts 1 km over verharde wegen.

Mountainbike Wintermaraton en Mountainbikeroute Lemelerberg

19 februari 2017 wordt de 12e Wintermarathon in Lemelerveld georganiseerd.  Een uitdagende mountainbiketocht van 55, 75 of 100 kilometer over de Lemeler- en Sallandse Heuvelruggen en door het Vechtdal (klik voor routekaart).

De inschrijving en start is 's morgens vanaf 8.30 uur bij Sportpark Heidepark, op slechts 5 minuten fietsen van de Wijnstaete.

De Wijnstaete biedt deelnemers aan de Boombouw Wintermarathon graag een smaakvol streekarrangement aan op onze sfeervolle locatie in Lemelerveld. Zaterdagmiddag aankomst met een drankje en hapje. Zaterdagavond een driegangendiner met andere deelnemers aan de Marathon. Zondagmorgen vroeg een sportief zondagsontbijt, met fruit, yoghurt, muesli, eieren en croissants. Als u wilt kunt u zich na de tocht bij ons komen douchen, zodat u weer opgefrist naar huis kunt rijden. Reserveer snel!

Iedere dag

Voor een zeer goed uitgepeilde MTBroute van 13 kilometer kunt u iedere dag terecht op de Lemelerberg op nog geen vier kilometer van onze B&B.

Authentiek carnaval in Lemelerveld

In Lemelerveld wordt er van 25 tot 28 februari uitgebreid Carnaval gevierd. Vorig jaar waren er 16.000 mensen van Heino en verder. De optocht op zaterdag en de verlichte optocht op dinsdagavond vormen daarbij de feestelijke hoogtepunten. De Lemelervelders zijn vrolijk en gastvrij, het feest is ontzettend gezellig en vindt vooral plaats bij Reimink ons plaatselijke Grandcafe en zalencentrum.